Skip navigation

Afsluiting van de 12e editie van de Vlaardingse Zomerschool

18 augustus 2022

Afsluiting van de 12e editie van de Vlaardingse Zomerschool

Gistermiddag was de afsluiting van de 12e editie van de Vlaardingse Zomerschool. Na 8 ochtenden lessen in wiskunde, rekenen, Engels en Nederlands, en 8 middagen leuke uitjes naar onder ander Corpus, de Rotterdamse Haven, Surfen en een Graffiti workshop heeft deze geweldige groep hun diploma behaald! Uitgereikt door onze burgemeester Bert Wijbenga met een persoonlijke noot voor elke leerling. Het was weer een feest en we verheugen ons op volgend jaar!

Ook dit jaar weer mede mogelijk gemaakt door UN1EK Onderwijs en Opvang, SIKO, Wijzer in Opvang & Onderwijs, Het College Vos, Geuzencollege, Lentiz Groen van Prinstererlyceum, St-Jozefmavo Vlaardingen, Fonds Schiedam Vlaardingen en Gemeente Vlaardingen: waarvoor veel dank namens de kinderen!

De Vlaardingse Zomerschool is voor kinderen die van groep 8 naar de 1e van de middelbare school, of van de 1e naar de 2e klas van de middelbare school gaan. Ze leren er hoe het er op de middelbare school aan toe zal gaan en het helpt om weer in een ritme komen. Ze krijgen wat verfrissing van hun kennis op wiskunde, rekenen, Engels en Nederlands, ze leren samenwerken en nieuwe vrienden maken. Geïnteresseerd voor volgend jaar? Kijk op stichtingaanzet.nl/vlaardingsezomerschool

Volg ons op