Skip navigation

Feestelijke diploma-uitreiking Petje af Waterweg

27 juni 2023

Feestelijke diploma-uitreiking Petje af Waterweg

Het afgelopen jaar deden de kinderen van Petje af Waterweg weer volop mooie nieuwe ervaringen op waarmee zij hun blik op de wereld en hun eigen toekomst een stukje verruimden. Afgelopen zondag was het feest voor deze kinderen. Zij rondden het Petje af-jaar samen feestelijk af tijdens de uitreiking van hun bronzen, zilveren of zelfs gouden diploma’s.

Zondag 25 juni jl. ontvingen de kinderen hun felbegeerde Petje af-diploma en bijbehorende pin. Luc Poublon, locatiemanager Petje af Waterweg, presenteerde de middag. Denise Mulder, wethouder gemeente Maassluis, sloot aan tijdens de feestelijke uitreiking. Een aantal kinderen mocht op het podium vragen aan haar stellen. Zoals ‘als er een wet is die u mocht schrappen, welke zou dat zijn?’ en ‘wat gaat u doen aan de duurzaamheid binnen de gemeente?’. 

Kennis opdoen tijdens de diploma-uitreiking
Ook tijdens deze gezellige bijeenkomst was er genoeg te doen. Leerlingen van alle drie de Petje af gemeenten waren aanwezig tijdens deze middag. Terwijl de ene groep zijn diploma uit handen van de Petje af coaches kreeg, kreeg de andere groep een rondleiding door het gebouw van de Food Innovation Academy. Ze kregen een heerlijk zelfgemaakte ijsje van de FIA. De andere groep ging aan de slag met een smaaktest van naturel chips bij Essensor, die tevens gevestigd is in het FIA gebouw. Aan het einde van de dag kregen alle kinderen natuurlijk ook een goed gevulde goodiebag mee die gesponsord is door de lokale supermarkten. 

De gezellige sfeer en de top locatie zorgden ervoor dat alle aanwezigen het een geweldige middag vonden. Veel van de kinderen die het afgelopen jaar hebben meegedaan, hebben al aangegeven volgend schooljaar weer mee te doen met Petje af!

Volg ons op