Skip navigation

Feestelijke diploma-uitreiking Petje af Waterweg

02 juli 2024

Feestelijke diploma-uitreiking Petje af Waterweg

Het afgelopen jaar deden de kinderen van Petje af Waterweg weer volop mooie nieuwe ervaringen op waarmee zij hun blik op de wereld en hun eigen toekomst een stukje verruimden. Afgelopen zondag was het feest voor deze kinderen. Zij rondden het Petje af-jaar samen feestelijk af tijdens de uitreiking van hun bronzen, zilveren of zelfs gouden diploma’s.

Zondag 30 juni ontvingen de kinderen hun felbegeerde Petje af-diploma en bijbehorende pin. Het Delta Hotel had de zalen beschikbaar gesteld voor dit mooie event dat door Luc Poublon, locatiemanager Petje af Waterweg, gepresenteerd werd. De middag en de uitreiking van de diploma’s werd afgewisseld met een daverend goochelshow van Maarten Bruins, met dank aan DFDS die dit mogelijk heeft gemaakt. 

Presenteren

Bij Petje af leren de kinderen ook presenteren, dat hebben ze tijdens de diploma-uitreiking nog eens laten zien. De coaches van Petje af hebben voor elk kind een mooie stukje geschreven, die de kinderen op hun beurt hebben voorgedragen aan de volle zaal. Tot slot heeft elke deelnemer van Petje af een goed gevulde goodiebag gekregen uit handen van wethouder Jacky Silos. Verder was er de gelegenheid voor de ouders en kinderen om in gesprek te gaan met enkele gastsprekers die het afgelopen Petje af jaar hun beroep en bedrijf onder de aandacht hadden gebracht. 

De gezellige sfeer en de top locatie zorgden ervoor dat alle aanwezigen het een geweldige middag vonden. Veel van de kinderen die het afgelopen jaar hebben meegedaan, hebben al aangegeven volgend schooljaar weer mee te doen met Petje af!

Volg ons op